lördag 24 maj 2014

På cykelspaning


Det finns väldigt många cyklar i Malmö. Jag tror att det aldrig tidigare funnits så många cyklar i stan som nu. Det är heller inte så konstigt, cykeln är perfekt i en stad av den här lättillgängliga storleken.
Titta på bilden ovan. Ett stiligt ekipage. En stolt man med sitt transportmedel. En märkescykel med stålram, rostfria skärmar och fälgar. En trotjänare inköpt för decennier sedan, men fortfarande i mycket gott skick.



Kolla den här cykelparkeringen. Hojen är inte bara fastkedjad, utan för säkerhetsskull har ägaren också dragit några varv silvertejp runt ram och broräcke.



Apropå silvertejp. Titta på den här innovationen. Undrar vad det här ska vara bra för? Kanske ett sätt att fortsätta använda cykeln trots punka på bakhjulet eller är det kanske bara ett sätt att visa att det faktiskt går att åka så här? Fast man får förstås låta bli att trampa...



Och titta här; en kameleontcykel. Åtminstone tror jag att det är en sån. Den har ju faktiskt gjort ett seriöst försök att färgmässigt smälta ihop med närmsta stolpe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar