tisdag 29 oktober 2013

Storm


Stormvarning utfärdad. Det kan man väl lugnt säga om gårdagen. Media tog sitt ansvar på fullt allvar och började redan på morgonen förse oss med diverse varningar för vad som komma skulle.
Man kan nästan ana att det ligger oväder på lur bakom Malmö Stadsteater.



På Bergsgatan diskuterar fotobutiksinnehavare Lennart med Roger, bokhandlaren, ifall man kanske lika gärna kan stänga tidigare och åka hem eftersom ingen ändå kommer att våga sig ut i det kommande ovädret.


Inne på Triangels köpcentrum är det stillsamt och det mesta verkar vara ombyggt och klart efter lång tids renovering. Fast där cirkulerar fortfarande en och annan byggjobbare. Helt färdiga blir dom kanske aldrig.




Vid baksidan av köpcentrat har kastvindarna kommit igång på allvar och de få felparkerade cyklarna ligger kors och tvärs över gångbanorna. 



Konsthallen har öppet i mindre omfattning även om skylten och den välkomnande lyktan tillfälligt fått vika sig för vädrets makter.



Men den stora utställningshallen är stängd för renovering. Och med tanke på den röra som ändå råder i omgivningarna är det ju lika bra att passa på.



Det ser ut som det varit kravaller. Men det är vinden som skapat en hinderbana med en del av avspärrningarna till byggarbetsplatsen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar