tisdag 12 mars 2013

Blandade bilder


Jag fotograferar överallt. Ibland blir det bra, ibland så här. Bilden är tagen inne på Skatteverket i Malmö. Därinne får man inte prata i mobiltelefon. Antagligen får man inte fotografera där heller. Därav denna diskreta anonyma bild av lokalens ordningsman.


På hörnet av Davidshallsgatan och Kärleksgatan ligger Malmös äldsta radiobutik. Åtminstone står det så i skylten. Tittar man in i affären ser den dock ut som alla andra i branschen. Men det är fint att den kan överleva. Annars verkar det som elektronikvärlden mest består av Media Markt & company.


Hittade den här bilden i arkivet. Den är tagen i Verona 1979, och balkongen lär vara den klassiska Romeo och Julia-balkongen.


Ännu en arkivbild. Gatusoparen är tagen i Rom 1977.


Slutligen en bild från farsans arkiv. En bild från Danmark tagen någon gång på 50-talet. Skovriderkroen som bakgrund till en för mig okänd bil. Det visar sig att restaurangen finns forfarande. Den ligger Charlottenlund och är nu ett amerikanskt steakhouse. Kanske borde man göra ett besök; middag på Skovriderkroen i farsans fotspår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar