onsdag 20 november 2013

En tur till fots


Tog en motionssväng ner mot Ribban i söndags. Vädret var behagligt vilket gjorde att vi var många som fått samma tanke. Men det gör inget, det finns ju gott om plats. En del hade förutom mobiltelefon, även tagit med sig sina hundar.


Det finns ju alltid de som inte kan nöja sig med förflyttning i maklig takt utan bara måste stressa till det. Här ljuger förresten kameran; det som ser ut som en skogsglänta är bara ett par av de mycket få stora träden i Öresundsparken.


Man kan inte bara härja omkring, utan ibland måste man bara stanna, hoppa av cykeln och uppdatera sin Facebooksida. Det är ju inget kul att vara ensam om att veta vad man sysslar med just nu.


På hemvägen passerade jag Kronprinsen. Här håller man sedan ett bra tag på att återställa torget till sitt ursprung. Man skalar bort alla dekorationer som tillkommit genom åren och miljön ska nu återfå den stramhet som rådde när huset byggdes. Jag minns att för länge var väggen på bilden klädd med varuautomater. Undrar om man ska sätta upp dem igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar